Immigrate

Canadian visa

از آنجاییکه کشور کانادا از سطح رفاهی، اجتماعی، بهداشتی و امنیتی بالایی برخوردار است مورد توجه بسیاری از مردم در سراسر دنیا جهت اقامت، تحصیل و کار قرار گرفته است. به همین دلیل دولت کانادا مقررات بسیار سختی را جهت پذیرش بیگانگان به کشور خود وضع کرده است. در واقع ویزای کانادا مدرکی است که در پاسپورت ضمیمه می شود و نشان دهنده این می باشد که شخص دارای شرایط مناسب جهت اقامت در آن کشور است. اگر چه دولت کانادا قوانین سخت و دشواری جهت صدور ویزا دارد با این حال در صورتیکه متقاضی با شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز آشنا باشد، شانس دریافت ویزای او افزایش می یابد.

انواع ویزای مهاجرت به کانادا

انواع ویزای کانادا

ویزاهای کانادا را می‌توان به طور کلی در دو دستهٔ جداگانه قرار داد:

ویزای اقامت دائم

  • ویزای کانادا از طریق اسکیل ورکر
  • ویزای کانادا از طریق تجربه کانادایی
  • ویزای کانادا با مدرک فنی و حرفه‌ای
  • ویزای کانادا از طریق تجربه کبکی 
  • ویزای کانادا در برنامه‌های مهاجرت استانی
  • ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری 
  • ویزای کانادا از طریق کارآفرینی
  • ویزای کانادا از طریق استارتاپ
  • ویزای کانادا از طریق خوداشتغالی
  • ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده
  • ویزای کانادا از طریق ازدواج

 

ویزای اقامت موقت

  • ویزای کانادا از طریق تحصیل
  • ویزای کانادا از طریق کار
  • ویزای کانادا از طریق توریستی
  • ویزای کانادا از طریق همراهی دانش آموز
  • ویزای کانادا از طریق سوپر ویزا

 

ویزای اقامت دائم

 

ویزای کانادا از طریق اسکیل ورکر

ویزای skilled worker کانادا، یک نوع ویزای تخصصی کارگران ماهر فدرال است که بر اساس توانایی نیروهای کار به منظور رفع کمبود کارگر متخصص در کانادا صادر می شود.

ویزای مهاجرت کانادا از طریق اسکیل ورکر

به منظور استفاده از این برنامه، باید از طریق برنامه اکسپرس اینتری کانادا اقدام کنید.

به طور کلی شرایط و قابلیت های تمامی کارگران ماهر متقاضی ویزای اسکیل ورکر کانادا مطابق با عوامل و فاکتورهای خاص و از پیش تعیین شده ای ارزیابی می شود.

این عوامل هم می توانند شانس پذیرفته شدن کارگران و اخذ اقامت دائم کانادا را افزایش دهند.

فاکتورها مشتمل برمیزان تجربه کاری متقاضیان، تسلط زبانی و میزان و نوع تحصیلات آنها است.

هرکدام از ویزاهای فوق، زیرمجموعه‌هایی با شرایط خاص خود دارند که در ادامه به بررسی تک‌تک آنها می‌پردازیم.

برای متقاضیان با تجربه و ماهر، ویزای اقامت دائم کانادا صادر می شود که امکان اخذ ویزای کاری کانادا را برای این دسته از افراد مهیا می کند.

در واقع برای کارگران ماهر، شرایط اخذ اقامت دائم برای خود و خانواده فراهم می شود که مطابق با آن تمامی افراد خانواده ی آنها از حقوق شهروندی و تابعیت کانادا برخوردار می شوند.

در واقع شرایط امکان استفاده از کلیه ی حقوق شهروندی کانادا که شامل تحصیل رایگان، خدمات بهداشتی و درمانی، اخذ پاسپورت کانادایی و … برای شان فراهم می شود.

تمامی افراد ماهر و متخصص با اخذ اقامت کانادا به صورت دائم، دارای حقوقی شهروندی می شوند که توسط منشور حقوق و آزادی کانادا پیش بینی شده است.

( برنامه اسکیل ورکر کانادا (Federal Skilled Worker Program – FSWP) یکی از سه برنامه زیر گروه اکسپرس اینتری است که برای جذب افراد خارجی ماهر و متخصص طراحی شده و مبتنی بر سیستم امتیاز بندی است. اقدام برای گروه اسکیل ورکر در دو زیر گروه فدرال و استانی امکان پذیر است. 

پس از  یک سال و نیم وقفه در صدور این نوع ویزا، دولت کانادا مجددا از تاریخ ۶ جولای ۲۰۲۲ قرعه کشی اکسپرس انتری در سه زیر گروه آن و از جمله فدرال اسکیل ورکر را از سر گرفت. )

 

ویزای کانادا از طریق تجربه کانادایی

یکی از سریع‌ترین مسیرهای اخذ اقامت کانادا، استفاده از برنامه CEC یا تجربه کار کانادایی است. این برنامه مختص کسانی است که تجربه کار در این کشور را داشته و حالا می‌خواهند به‌صورت دائمی به کانادا مهاجرت کنند. در ادامه این مطلب بیشتر درباره این برنامه و تجربه کانادایی توضیح داده و می‌بینیم که متقاضیان باید چه شرایطی داشته و چه مدارکی را ارائه دهند.

همچنین نحوه امتیازدهی این برنامه را بررسی کرده و مراحل مهاجرت CEC را مرور می‌کنیم. چنانچه قصد دارید برای همیشه به کانادا رفته و از مزایای این مسیر مهاجرتی مطلع شوید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

تجربه کانادایی (Canadian Experience Class – CEC) یکی دیگر از زیرگروه‌های اکسپرس انتری است که افراد با سابقه حداقل یک سال تجربه کار در کانادا، از طریق آن می‌توانند اقامت دائم کانادا را به دست آوردند.

بنابراین افرادی که به واسطه ویزای تحصیلی وارد کانادا شده و پس از فارغ‌التحصیلی حداقل یک سال در کانادا کار کنند و همچنین افرادی که از ابتدا با ویزای کار وارد کانادا شده‌اند و تجربه یک سال کار در این کشور (به جز استان کبک) را دارند، می‌توانند از طریق برنامه CEC برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

 

ویزای کانادا با مدرک فنی و حرفه‌ای

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه‌ای به این شکل است که افرادی که در سازمان‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل‌کرده‌اند یا از هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای فارغ‌التحصیل شده‌اند و در کنار آن تحصیلات معادل فوق‌دیپلم در رشته‌های فنی و حرفه‌ای دارند، می‌توانند با داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار بعد از تاریخ کسب مدرک برای اخذ ویزاهای فنی و حرفه‌ای اقدام کنند.

مهاجرت به کانادا با استفاده از مدرک فنی حرفه‌ای، مناسب افرادی است که پیشه خاصی دارند و در زمینه یا زمینه‌های مختلف متخصص هستند و البته مدرک آن را دارند. این افراد می‌توانند با مدرک فنی و حرفه‌ای خود و البته فراهم کردن شرایط و مدارک ضروری دیگر، اقدام به اخذ ویزای کانادا کنند.

متقاضیانی که قصد دارند با استفاده از این مدرک اقدام به مهاجرت به کشور کانادا کنند، حتماً باید از نرخ بیکاری و مشاغل موردنیاز این کشور مطلع باشند تا شرایط خود را با آن‌ها وفق دهند.

البته دقت داشته باشید که برنامه مهاجرت به کانادا با مدرک فنی و حرفه‌ای در ایالت کبک این کشور ارائه نمی‌شود و اگر تصمیم دارید در استان کبک زندگی کنید، بهتر است از طریق برنامه‌های مهاجرتی اسکیل ورکر این ایالت اقدام کنید.

برنامه فدرال اسکیل ترید ( Federal Skilled Trades program – FSTP) یکی دیگر از زیرگروه‌های اکسپرس انتری است که برای جذب افراد خارجی طراحی شده که در مشاغل فنی و حرفه‌ای مورد نیاز کانادا مهارت و سابقه کار داشته باشند. این برنامه هم بر اساس امتیاز بندی است و برای وارد شدن در استخر قرعه کشی (pool) لازم است امتیاز لازم را کسب کنید.

 

ویزای کانادا از طریق تجربه کبکی

برنامه تجربه کبکی کانادا (PEQ) مخفف عبارت (Programme de l’expérience québécoise) یکی از چندین برنامه مهاجرت استان کبک کانادا است. این برنامه مختص کارگران موقت خارجی در کبک و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های کبک بوده و همچنین روشی سریع برای اخذ اقامت دائم کانادا و منطقه کبک کشور کانادا است. این برنامه از سال ۲۰۱۰ که راه‌اندازی شده است تا سال ۲۰۱۹، بیش از ۷۰٬۰۰۰ گواهی پذیرش برای ساکنان موقت صادر کرده است.

ویزای کانادا از طریق تجربه کبکی

برنامه تجربه کبک (PEQ) یک برنامه مهاجرتی است که برای تسهیل ورود اتباع خارجی با تجربه در کبک به کانادا به صورت دائم طراحی شده است. این برنامه برای اتباع خارجی که حداقل ۱۲ ماه در ۲۴ ماه گذشته در کبک تحصیل کرده‌اند یا در کبک کار کرده‌اند در دسترس است.

برنامه تجربه کبکی (ًPEQ) مختص فارغ‌التحصیلان خارجی کبک یا کارگران خارجی موقت در کبک است که از طریق این برنامه می‌توانند در مدت زمان کوتاه اقامت دائم کانادا را به دست آورند.

 

ویزای کانادا در برنامه‌های مهاجرت استانی

برنامه های مهاجرتی کانادا از جمله روش هایی هستند که بر اساس معیارهایی مشخص نیروی کار ماهر خارجی را به کانادا دعوت می کند و کارگران واجد شرایط می توانند تحت عنوان این برنامه که با نام PNP شناخته می شود اقامت کانادا را دریافت نمایند. در واقع دولت های استانی به افرادی که شرایط ایده آلی جهت تامین نیروی کار محلی آن استان دارند مهاجرت از طریق برنامه های استانی را پیشنهاد نموده و شرایطی را فراهم می آورد تا این دسته از افراد بتوانند اقامت دائم کانادا را به دست آورند. بر اساس آمارهای منتشر شده این گمان می رود که تا بهار 2023 بالغ بر 80 هزار مهاجر از این طریق وارد کانادا شوند.

هر یک از استان‌های کانادا برنامه‌های مهاجرتی مختلفی ارائه می‌دهند که به اختصار PNP گفته می‌شود. استان‌ها از طریق این برنامه‌ها و طبق توافق با دولت مرکزی کانادا امکان انتخاب و جذب مهاجران خود را دارند.

 

ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری 

یکی از بهترین راه‌‌های مهاجرت برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار، سرمایه گذاری در کانادا (Invest in Canada) است. از مهم‌ترین مزایای روش مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری کانادا این است که علاوه بر بهره‌‌مندی از شرایط اقتصاد آزاد و در حال رشد این کشور، شخص متقاضی می‌تواند به همراه کل خانواده اقامت دائم کشور کانادا را دریافت نماید. در این مقاله به شرایط و قوانین ایالت‌های مختلف کانادا برای سرمایه گذاری، حداکثر و حداقل مبلغ مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری، حداقل نمره آیلتس مورد نیاز و مدارکی که باید برای اثبات سابقه مدیریت کسب و کار و توانایی مالی ارائه شود، خواهیم پرداخت.

دولت‌ فدرال و دولت‌های استانی کانادا برای جذب سرمایه گذاران خارجی و کمک به توسعه اقتصادی این کشور، برنامه‌های سرمایه گذاری متعددی را ارائه می‌دهند که از طریق آنها می‌توان اقامت دائم کانادا را به دست آورد.

در برنامه‌های سرمایه گذاری کانادا داشتن سرمایه کافی برای راه اندازی یا خرید و توسعه یک کسب و کار ضروری است.

 

ویزای کانادا از طریق کارآفرینی

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی با میانگین هزینه بین 75 هزار دلار تا 200 هزار دلار کانادا یکی از بهترین روش های اخذ اقامت کانادا است. متقاضی ایجاد کارآفرینی در کانادا ابتدا اقامت کاری 1 تا 2 ساله گرفته و پس از راه اندازی کسب و کار خود باید برای اقامت دائم درخواست دهند. در این روش امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان وجود داشته و در صورت گذشت 3 سال از اقامت دائم شخص، می تواند برای پاسپورت کانادا از طریق کارآفرینی اقدام نمایند.

هر یک از استان‌های کانادا از طریق برنامه‌های کارآفرینی خود شرایط دریافت اخذ اقامت دائم کانادا را برای صاحبان مشاغل یا مدیران ارشد کسب و کارها فراهم می‌کنند. از طریق ویزای کارآفرینی کانادا می‌توان کسب و کاری جدید را در هر یک از استان‌های کانادا راه اندازی کرده و یا کسب و کاری از پیش موجود را خریداری و آن را گسترش داد.

 

ویزای کانادا از طریق استارتاپ

ویزای استارتاپ کانادا یا همان Startup Visa به شما این فرصت را می‌دهد تا برای راه‌اندازی یک بیزینس استارتاپی به کانادا مهاجرت کنید و اقامت دائم این کشور را به دست بیاورید. آمار موفقیت بالای ایرانیان در زمینه راه‌اندازی استارتاپ در کانادا یکی دیگر از دلایلی است که بر محبوبیت این شیوه از مهاجرت افزوده است.

ویزای کانادا از طریق استارتاپ

هرچند این روش یک روش فوق‌العاده خوب برای سفر به این کشور است، با این حال ماهیت این پروسه باعث شده است تا شاهد پدیده‌ای به نام کلاهبرداری استارتاپ کانادا باشیم. با پیدا کردن وکیل ویزای استارتاپ کانادا می‌توانید از رخ دادن کلاهبرداری در این پروسه جلوگیری کنید و شانس خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهید.

ویزای استارتاپ کانادا برای کارآفرینانی خارجی است که قصد دارند کسب و کاری جدید را در این کشور راه اندازی کنند به طوری که کسب و کار آنها نوآورانه و مبتنی بر تکنولوژی باشد؛ در مقیاس جهانی قابل رقابت بوده و تولید محصول آن با پتانسیل رشد بالا باشد؛ و برای کانادایی‌ها ایجاد شغل کند. 

این کارآفرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمان‌های مجاز مورد تایید کانادا می‌توانند برای خود و اعضای خانواده‌شان درخواست اقامت دائم کانادا دهند.

 

ویزای کانادا از طریق خوداشتغالی

برنامه ی خود اشتغالی در کانادا به افرادی تعلق می‌گیرد که پیش از این، سابقه‌ای مرتبط با فعالیت‌های ورزشی و هنری و فرهنگی داشته باشند. افرادی که از طریق ویزای خوداشتغالی کانادا مهاجرت می‌کنند، باید توانایی این را داشته باشند که حداقل برای خودشان ایجاد شغل نمایند. همچنین بیشتر فعالیت‌های این افراد باید پیرامون فعالیت‌های ورزشی، هنری و فرهنگی باشد.

ویزای خوداشتغالی کانادا را می توان یک نوع از ویزای کار کانادا به حساب آورد. افراد با ارائه مستندات و مدارک مرتبط با سابقه ورزشی، هنری و فرهنگی خود، می‌توانند اقدامات لازم را برای مهاجرت به کشورهای کانادا انجام دهند. فردی که قصد مهاجرت کانادا از طریق برنامه خود اشتغالی کانادا را دارد، باید اداره ی مهاجرت کانادا را قانع کند که فردی توانمند و بااستعداد است و سابقه ی کاری کافی را نیز در این زمینه دارد.

برنامه خوداشتغالی کانادا به هنرمندان و ورزشکارانی که دارای تجربه کاری مرتبط باشند و بتوانند سهم قابل توجهی در زندگی فرهنگی یا ورزشی کانادا ایفا کنند، امکان دریافت اقامت دائم کانادا و مهاجرت همیشگی به این کشور به عنوان یک فرد خود اشتغال را می‌دهد.

 

ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

ویزای اسپانسرشیپ کانادا را می‌توان یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به این کشور دانست. متقاضی این برنامه با صرف کم‌ترین هزینه و در پروسه‌ای مطمئن اقامت دائم کانادا را کسب می‌کند؛ بدون اینکه نیاز به ارائه مدارک پیچیده داشته باشد یا لازم باشد که مسیر دشوار سایر برنامه‌های مهاجرت به کانادا را طی کند.

تنها شرط برنامه اسپانسرشیپ داشتن یک خویشاوند نزدیک در کانادا است؛ این فرد باید مقیم دائم یا شهروند این کشور باشد و بپذیرد که حمایت مالی شما را برای مدت زمان مشخصی که دولت کانادا تعیین کرده است بر عهده بگیرد.

شهروند یا مقیم دائم کانادا که ۱۸ سال به بالا داشته باشد، از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا می‌تواند برای پدر و مادر، پدربزرگ، مادربزرگ، همسر، فرزند وابسته، فرزند خوانده یا پارتنر غیر کانادایی خود درخواست اقامت دائم کانادا دهد. هم شخص اسپانسر و هم اسپانسر شونده باید شرایط لازم برای این برنامه را داشته باشند.

 

ویزای کانادا از طریق ازدواج

اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج که با نام «اسپانسر کردن همسر» شناخته می شود. در اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج، شخصی که می خواهد همسرش را برای مهاجرت به کانادا معرفی نماید، باید شامل یک سری شرایط باشد. 

جهت استفاده از مهاجرت از طریق اسپانسری خویشاوند و یا همسر، متقاضی مهاجرت به کانادا می بایست یک خویشاوند درجه اول در كانادا داشته باشد که این خویشاوند، فرد متقاضی را از لحاظ مالی ساپورت نماید. اين خويشاوند یا همسر بايد دارای شهروندی كانادا و يا اقامت دائم باشد. متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج نیز می توانند از این روش استفاده نمایند. 

طبق قوانین جدید اسپانسرشیپ همسر، متقاضیانی که قصد اسپانسر نمودن همسر خود را دارند می بایست به همراه همسر خود به مدت حداقل ۲سال، از روزی که همسر اقامت دائم کانادایی خود را دریافت نموده است، در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند. در غیر این صورت اقامت فرد اسپانسر شده لغو خواهد گردید.

از طریق ازدواج با شهروند یا مقیم دائم کانادا می‌توانید اقامت دائم کانادا را به دست آورید. در این حالت همسر کانادایی شما حمایت مالی شما را به عهده گرفته و برایتان درخواست ویزای ازدواج کانادا می‌دهد. پس از تایید ویزا، اقامت دائم کانادا را دریافت می‌کنید.

 

ویزای اقامت موقت

 

ویزای کانادا از طریق تحصیل

از پرطرفدارترین انواع ویزا و روش‌های مهاجرت، ویزای تحصیلی کانادا است. دانشجویان و دانش‌آموزان بسیاری از سراسر جهان برای تحصیل در موسسات آموزشی شامل مدارس، کالج و دانشگاه‌های برتر در سطح جهانی راهی کانادا می‌شوند. اگر در فکر مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل هستید و می‌خواهید بدانید هزینه تحصیل در کانادا چقدر است؟ چه مدارکی برای مهاجرت تحصیلی به کانادا نیاز است؟ آیا با ویزای تحصیلی می توان اقامت دائم دریافت کرد و آیا می‌توان در کانادا کار کرد؟

ویزای کانادا از طریق تحصیل

برای مهاجرت تحصیلی کانادا باید اجازه تحصیل(Study permit) داشته باشید. برای دوره‌های آموزشی یا تحصیلی کمتر از ۶ ماه، نیازی به اخذ ویزای تحصیلی نیست. ولی بهتر است حتی برای دوره‌های آموزشی کمتر از ۶ ماه نیز ویزای تحصیلی دریافت کنید؛ زیرا اگر دوره‌تان طولانی شود یا قصد ثبت‌نام در دوره دیگری داشته باشید، برای درخواست ویزای تحصیلی، نخست باید خاک کانادا را ترک کرد. در صورت داشتن ویزای تحصیلی با نزدیک شدن به پایان اعتبار آن می‌توانید در داخل کانادا برای تمدید آن اقدام کنید.

برای تحصیل در کانادا لازم است ابتدا ویزای تحصیلی و استادی پرمیت بگیرید. ویزای تحصیلی کانادا برای مقاطع مختلف شامل مدرسه، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا صادر می‌شود. شاید بتوان گفت روش تحصیلی یکی از روش‌های آسان و نسبتا سریع برای مهاجرت به کانادا است.

پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه امکان دریافت ویزای کار پس از تحصیل (PGWP) و سپس اخذ اقامت دائم کانادا را دارید.

 

ویزای کانادا از طریق کار

اداره مهاجرت کانادا در هر سال و بلکه هر نیم سال و فصل از برنامه‌های جدید مهاجرتی این کشور برای سال پیش رو و سال‌های آینده رونمایی می‌نماید. طبق سیاست‌های جدید مهاجرتی کانادا، برنامه‌های مهاجرت کاری در طول سال‌های آینده به خصوص برای اعطای مجوز کار به دانشجویان فارغ‌التحصیل در این کشور به عنوان اولویت اصلی انتخاب شدند. از آنجایی که کشور کانادا با کمبود نیروی کار ماهر و متخصص در برخی از حوزه‌های شغلی و هرم جمعیتی پیر روبه‌روست، می‌کوشد تا مشکلات اقتصادی خود را از طریق جذب مهاجران متخصص برطرف سازد.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای کار یکی از روش های محبوب مهاجرت به کشور کانادا می باشد. شما برای اینکه بتوانید ویزای کار کانادا را دریافت کنید باید از شرایط خاصی برخوردار باشید و در یک سیستم امتیازبندی (اسکیل ورکر)، امتیاز مورد نظر را کسب کنید. البته تنها راه اخذ ویزای کار کانادا، برنامه اسکیل ورکر نیست، در صورتی که بتوانید از کانادا پیشنهاد کار دریافت کنید نیز می توانید ویزای کار این کشور را کسب نمایید.

ویزای کار کانادا یا همان ورک پرمیت انواع مختلفی دارد و روش‌های متفاوتی هم برای دریافت آن وجود دارد. اخذ ویزای کار کانادا در برخی از زیرگروه‌های آن نیازمند داشتن جاب آفر (پیشنهاد شغلی معتبر) از یک کارفرمای کانادایی و در برخی دیگر از زیرگروه‌ها بدون داشتن پیشنهاد شغلی امکان پذیر است.

در حال حاضر در جولای ۲۰۲۲ پروسه بررسی پرونده‌های ویزای کار کانادا کمی طولانی‌ شده است.

 

ویزای کانادا از طریق توریستی

ویزای توریستی کانادا یا همان Visitor Visa که زیر گروه Temporary Resident Visa یا TRV است، یکی از انواع ویزای کانادا است که دارنده آن می‌تواند بسته به نوع ویزا توریستی کانادا خود (سینگل، مولتی و یا سوپر ویزای کانادا) وارد خاک این کشور شده و در هر بار سفر تا مدت زمان معینی در کانادا (حداکثر 6 ماه) اقامت داشته باشد.

مجوز توریستی کانادا عمدتاً به دو شکل ویزا یکبار ورود single entry و یا ویزا مولتیپل کانادا multiple entry صادر می‌شود. این بدین معنی است که اگر متقاضی ویزای توریستی کانادا قصد شرکت در یک کنفرانس و یا همایش علمی، فرهنگی و غیره را داشته باشد، مجوز وی به صورت سینگل با تاریخ مشخصی برای خروج از خاک کانادا صادر خواهد شد؛ اما اگر متقاضی با دلیل موجهی مثل (بازدید از اقوام) و ارائه مدارک مورد نیاز، تقاضای ویزا بلند مدت توریستی نماید، برای وی ویزا مولتیپل (چندبار ورود) کانادا با حداکثر 5 سال اعتبار صادر می‌گردد.

ویزای توریستی کانادا برای اهداف خاصی مانند دیدار اعضای خانواده، دوستان و بستگان؛ گردشگری؛ و یا بررسی ‌موقعیت‌های تجاری کانادا صادر می‌شود. این ویزا یا از نوع یک بار ورود است که به آن ویزای سینگل هم می‌گویند و یا از نوع چند بار ورود و به عبارتی ویزای مولتیپل.

 

ویزای کانادا از طریق همراهی دانش آموز

کانادا یکی از کشورهای مهاجرپذیر به خصوص در زمینه تحصیل و ویزای دانشجویی و دانش آموزی میباشد. کیفیت بالای سطح آموزش در  کشور کانادا  را به مقصدی تبدیل کرده است که سالانه تعداد زیادی متقاضی برای اخذ ویزای تحصیلی این کشور اقدام می کنند. شرایط به گونه ای است که بیشتر خانواده ها نگران وضع تحصیل و آینده فرزندان خود هستند از این رو گزینه مهاجرت تحصیلی در اولویت قرار میگیرد. تحصیل در کانادا این امکان را برای فرزند شما ایجاد می کند که در محیطی بین المللی و غنی از نظر سطح علمی تحصیل و رشد کند.

از آنجایی که شرایط تحصیل از 6 سالگی فراهم است این موضوع و نگرانی برای خانواده ها وجود دارد که آیا امکان همراهی فرزندشان را دارند یا خیر. در این مقاله به بررسی ویزای دانش آموزی کانادا و شرایط ویزای همراه دانش آموز کانادا می پردازیم.

اگر فرزند دانش آموزی دارید که قرار است در مدارس کانادا تحصیل و ویزای دانش آموزی بگیرد، در این حالت شما به عنوان پدر یا مادر او امکان همراهی فرزند خود را به کانادا دارید. برای این کار لازم است که ویزای همراه کانادا بگیرید که از نوع ویزای توریستی همراه است و باید درخواست ویزای خود را همراه با درخواست ویزای تحصیلی فرزندتان ارسال کنید.

 

ویزای کانادا از طریق سوپر ویزا

سوپر ویزای کانادا برای افرادی است که می خواهند والدین یا پدربزرگ و مادربزرگشان در کانادا برای مدتی با آنها زندگی کنند. با وجود سوپر ویزای کانادا والدین و پدربزرگ و مادربزرگ واجد شرایط می توانند تا دو سال بدون نیاز به تمدید وضعیت خود در کانادا با خانواده خود ملاقات کنند. ویژگی اصلی سوپر ویزای کانادا این است که یک ویزای مولتی است و همچنین افراد با هر بار ورود به کانادا با کمک سوپر ویزا می توانند تا 2 سال بدون نیاز به اجازه تمدید اقامت در کانادا بماند.

ویزای کانادا از طریق سوپر ویزا

از زمانی که سوپر ویزا برای اولین بار در سال 2011 معرفی شد، هزاران والدین و پدربزرگ و مادربزرگ های بین المللی از طرف دولت کانادا اجازه گرفتند تا برای مدت طولانی به کانادا بیایند. این موضوع نه تنها از نظر اجتماعی، بلکه از نظر اقتصادی نیز به نفع خانواده ها و جوامع سراسر کشور است. به عنوان مثال، با حضور آنها در کانادا، والدین و پدربزرگ و مادربزرگ های افراد می توانند به مراقبت از نوزادان کمک کرده و به مهاجران در سن کار و شهروندان دارای تابعیت اجازه دهند تا به طور کامل به عنوان نیروی کار کانادا مشغول باشند.

در صورتی که فرزند یا نوه‌ای در کانادا دارید که شهروند یا مقیم دائم کانادا است و بالای ۱۸ سال سن دارد، از طریق درخواست برای سوپر ویزای کانادا می‌توانید فرزندان یا نوه‌های خود را ببیند و ویزای مولتیپل (چند بار ورود) با اعتبار ۱۰ ساله بگیرید. مزیت بزرگ این ویزا این است که در هر بار ورود به کشور کانادا بدون نیاز به تمدید وضعیت خود، تا ۵ سال امکان ماندن در این کشور را دارید.  

هزینه ویزای کانادا

برای اخذ هر نوعی از ویزاهای کانادا باید چندین هزینه را در نظر بگیرید. در ادامه به هزینه‌های کلی مورد نیاز به صورت میانگین اشاره می‌کنیم:

هزینه بررسی پرونده – Application Processing Fee (بسته به نوع ویزا متفاوت است). ۱۰۰ تا ۱۶,۰۰۰ هزار دلار
هزینه انجام انگشت نگاری – Biometrics

یک نفر: ۸۵ دلار

دو نفر و بیشتر: ۱۷۰ دلار

هزینه انجام آزمایشات پزشکی (معمولا برای ویزاهای اقامت دائم کانادا لازم است و بسته به کشور متفاوت است) ۱۰۰ تا ۴۰۰ دلار
هزینه گرفتن عکس و ترجمه مدارک (بسته به تعداد مدارک متفاوت است) ۲۰۰ تا ۵۰۰ دلار
هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی به همراه هزینه ارسال (بیشتر برای ویزاهای اقامت دائم لازم است) ۲۰۰ تا ۳۵۰ دلار
هزینه آزمون زبان (آیلتس، سلپیپ، تف TEF، ت س اف TCEF) ۳۰۰ دلار
هزینه گرفتن عدم سوء پیشینه (بسته به کشور تفاوت است) ۲۷ تا ۴۰ دلار
هزینه بیمه پزشکی (برای بعضی از ویزاهای اقامت موقت کانادا لازم است) یک ماه: ۱۵۰ دلار
تمکن بانکی مورد نیاز برای ویزای مورد نظر به ازای هر نفر حداقل ۱۳,۰۰۰ تا ۳۵,۰۰۰ هزار دلار
هزینه گرفتن پاسپورت و یا تمدید آن در کشور مبدا (بسته به کشور متفاوت است) ۲۰ تا ۶۰ دلار
هزینه خدمات وکیل (بسته به نوع درخواست ویزا متفاوت است) ۲,۵۰۰ تا ۳۰,۰۰۰ دلار

در صفحه هزینه مهاجرت به کانادا ریز مبالغ مربوط به انواع ویزاهای دائم و موقت کانادا نوشته شده است.

نحوه اخذ ویزای کانادا

۱. شرایط خود را برای انواع ویزاهای کانادا ارزیابی کنید.

ابتدا شرایط خود را مانند سن، نمره زبان، سطح تحصیلات، میزان تمکن مالی و غیره در نظر بگیرید و آنها را با شرایط مورد نیاز برای هر یک از ویزاهای کانادا تطبیق دهید. در صفحه مهاجرت به کانادا انواع برنامه‌های مهاجرتی و ویزاهای کانادا توضیح داده شده است که برای ارزیابی وضعیت خود می‌توانید آن‌ها را مطالعه کنید. 

اگر دانش کافی برای سرچ مطالب و ارزیابی وضعیت خود را ندارید، می‌توانید از مشاوران و وکلای مهاجرت مورد تایید اداره مهاجرت کانادا در این مورد کمک بگیرید.

۲. برنامه مهاجرتی مناسب خود را انتخاب کنید.

پس از ارزیابی وضعیت خود و بررسی برنامه‌ها و ویزاهای مختلف کانادا، حالا نوبت انتخاب بهترین برنامه مهاجرتی کانادا بر اساس شرایط موجود شما است.

۳. مدارک مورد نیاز را آماده کنید.

پس از انتخاب نوع ویزا، چک لیست مدارک لازم برای آن برنامه را تهیه و از مدارک اسکن بگیرید.

۴. وارد سایت اداره مهاجرت کانادا شوید و نوع ویزای مورد نظر خود را انتخاب کنید. 

در این مرحله باید از میان انواع ویزاها و برنامه‌های مهاجرتی کانادا مانند ویزای کار (Work)، ویزای ویزیتوری (Visitor)، ویزای تحصیلی (Study) و انواع برنامه‌های مهاجرتی (Immigrant) یکی را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک کنید.

۵. اکانت بسازید و مدارک و فرم‌های لازم را آپلود نمایید.

اطلاعات شخصی خود را در قسمت مربوط به ساخت اکانت وارد کرده و به سوالات اپلیکیشن پاسخ دهید. سپس در قسمت‌های مشخص شده مدارک و فرم‌های نیاز را آپلود کنید.

۶. هزینه اپلیکیشن و انگشت نگاری را پرداخت کنید (در صورتی که قبلا انگشت نگاری کانادا را انجام نداده باشید). 

پس از آپلود مدارک، کردیت کارت خود را آماده کرده و هزینه‌های اپلیکیشن را پرداخت کنید.

۷. از یکی از مراکز انگشت نگاری زیر نظر سفارت کانادا (VAC) وقت انگشت نگاری کانادا بگیرید و در تاریخ مشخص شده بیومتریک خود را انجام دهید. 

پس از سابمیت اپلیکیشن، نامه بیومتریک برای شما ارسال می‌شود. وارد سایت VFS Global شوید و با استفاده از اطلاعات نامه انگشت نگاری، وقت بگیرید و پروسه آن را در تاریخ و مکان مشخص شده انجام دهید.

۸. پس از تایید ویزا، پاسپورت خود را برای درج لیبل ویزا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه ایران بفرستید و پیکاپ ویزای کانادا را انجام دهید.

در صورتی که درخواست ویزای شما تایید شده باشد، اداره مهاجرت کانادا در نامه‌ای از شما خواهد خواست تا پاسپورت خود را برای درج لیبل ویزا در آن ارسال کنید.

لازم به ذکر است مراحلی که به آنها اشاره شد مراحل کلی هستند و در بعضی از برنامه‌های مهاجرتی مانند ویزاهای سرمایه گذاری، کارآفرینی و یا برنامه‌های انتخاب استانی PNP مراحل دیگری هم مانند مصاحبه و یا سفر اکتشافی وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید صفحه مربوط به هر برنامه را که در ابتدای مقاله به آنها اشاره شد، مطالعه کنید.

ریجکت ویزای کانادا

دولت کانادا با توجه به سیاست‌های مهاجرتی خود سالیانه ظرفیت محدودی برای صدور ویزا در زیرشاخه‌های مختلف آن دارد. بنابراین طبیعی است که همه درخواست‌ها منجر به اخذ ویزا نشده و در این میان تعدادی از آنها رد شوند. به هر حال نباید ناامید شد چرا که ریجکتی ویزا پایان راه نیست.

پس از ریجکتی، چند راه برای به جریان انداختن دوباره درخواست ویزا وجود دارد:

  • درخواست مجدد ویزا یا ریسابمیت
  • درخواست ریکانسیدریشن ویزا
  • اعتراض در دادگاه فدرال کانادا یا کورت

در صفحه دلایل ریجکت ویزای کانادا تمام اطلاعات مورد نیاز شما برای مرحله پس از ریجکتی ویزا وجود دارد. با مطالعه این صفحه خواهید توانست برای انجام مرحله بعدی تصمیم درستی بگیرید.

 

Immigration to Canada

مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۲۳

تصمیم خود را برای مهاجرت به کانادا گرفته‌اید؟ خبر خوبی برایتان داریم! کانادا قصد دارد در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار مهاجر بپذیرد. حتما برای شما هم این آمار وسوسه کننده است!در آمار زیر این افزایش مهاجرین را مشاهده می‌کنید که قرار است تا سال ۲۰۲۵، به ۵۰۰ هزار نفر برسند. خوشبختانه افزایش مهاجران در سطوح مختلف مهاجرتی وارد خواهد شد و از این جهت شانس پذیرش و ورود شما هم به کانادا بیشتر می‌شود.

برنامه سطوح مهاجرتی کانادا در سال ۲۰۲۳-۲۰۲۵ برای جذب مهاجران جدید، به شرح زیر است:

  • سال ۲۰۲۳:‌ ۴۶۵,۰۰۰ مقیم دائم
  • سال ۲۰۲۴:‌ ۴۸۵,۰۰۰ مقیم دائم
  • سال ۲۰۲۵: ۵۰۰,۰۰۰ مقیم دائم
 

اقامت دائم کانادا

کانادا کشوری مهاجر پذیر است و برای توسعه اقتصادی و علمی خود نیاز به جذب نیروی کار ماهر و افراد تحصیل از خارج از کشور دارد، بنابراین برنامه بلند مدت آن جذب هزاران مهاجر به این کشور است و در همین راستا برنامه‌های مهاجرتی بسیاری را طراحی کرده که تقریبا همه آن‌ها به طور مستقیم یا غیرمستقیم منجر به اخذ اقامت دائم کانادا می‌شوند. 

این دست و دلبازی کانادا را در کشورهای دیگر به ندرت می‌بینیم و کمتر کشوری است که به راحتی به مهاجران خارجی اقامت دائم دهد. خبر خوب این است که در صورت دریافت اقامت دائم کانادا پس از چند سال می‌توانید اقامت دائم خود را به شهروندی کانادا تبدیل کنید و پاسپورت کانادایی بگیرید. شهروند کانادا بودن به معنای بهره‌مندی از تمام مزایا و حقوق شهروندی است و به عنوان یک کانادایی می‌توانید تا همیشه از امکانات این کشور استفاده کنید و زندگی خوبی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. 

در ادامه روش‌های اخذ اقامت دائم کانادا را که برای ایرانیان مورد استفاده‌ است معرفی می‌کنیم. همان طور که قبلا اشاره کردیم بعضی از این روش‌ها به صورت مستقیم و برخی دیگر به طور غیر مستقیم و پس از طی مراحلی شما را به اقامت دائم کانادا می‌رساند.

بهترین راه‌های مهاجرت به کانادا برای ایرانیان

بهترین روش‌های مهاجرت برای ایرانیان در سال‌های اخیر، مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی، اسکیل ورکر، ویزاهای سرمایه‌گذاری، جاب آفر و ویزای توریستی بوده است.

در حدود ۱۰۰ روش مهاجرت به کانادا وجود دارد که منجر به اقامت دائم کانادا می‌شوند. اینکه کدام روش بهترین باشد بستگی به شرایط شما هم دارد.

اگر دوست شما مسیری را انتخاب کرده و از آن طریق مهاجرت کرده، الزاما آن روش برای شما ایده آل نخواهد بود. بهترین روش با توجه به شرایط هر فرد تعیین می‌شود. ممکن است برای شما روش تحصیلی بسیار مناسب باشد، ولی برای دوست شما با شرایط شما، روش سرمایه گذاری و کارآفرینی بهترین باشد.

کانادا دارای دانشگاه ها معتبر سطح جهانی است که اخذ پذیرش در آن ها مستلزم داشتن تسلط بر روی زبان فرانسوی، داشتن آیلتس بالای 6 و همچنین نمرات و رزومه تحصیلی قوی است، گرچه شهریه دانشگاه های کانادا تقریبا بالا است ولی اکثر دانشگاه ها بر اساس شرایط دانشجویان بورسیه هایی را نیز در اختیار آن ها قرار می دهند. از طرفی دانشجویان می توانند در حین تحصیل به کار مشغول شوند و از این طریق بتوانند هزینه های تحصیل خود را پرداخت کنند. یکی از مزایای مهاجرت تحصیلی به کانادا این است که پس از اتمام تحصیل شرایط کار برای دانشجویان فراهم است و دانشجویانی که بتوانند ویزای کاری بگیرند می توانند موفق به اخذ اقامت دائم شوند.

اخذ ویزای تحصیلی کانادا یکی از روش‌های نسبتا راحت برای مهاجرت به این کشور است. در سال های اخیر بسیاری از متقاضیان از این طریق راهی کشور کانادا شده‌اند. با توجه به قوانین نسبتا راحت برای اخذ اقامت دائم کانادا بعد از تحصیل، روش مهاجرتی تحصیلی مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. پس از تحصیل در کانادا از راه های مختلفی امکان اخذ اقامت تحصیلی کانادا وجود دارد.

برای فرزندان بین ۶ تا ۱۸ سال خود می‌توانید از مدارس کانادایی پذیرش تحصیلی و سپس از اداره مهاجرت کانادا برای آن‌ها ویزای دانش آموزی کانادا بگیرید. شما هم می‌توانید به عنوان همراه فرزند خود ویزای توریستی همراه بگیرید و پس از ورود به کانادا تحت شرایطی ویزای توریستی خود را به ویزای تحصیلی یا ویزای کاری تغییر دهید.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان

یک شرکت معتبر در کانادا منتظر شماست؟ اگر پاسخ به این سوال مثبت باشد، مهاجرت به کانادا با جاب آفر از طریق اخذ ویزای کاری کانادا برای شما بهترین انتخاب خواهد بود و پس از ورود به کانادا می‌توانید اقامت کانادا از طریق جاب آفر را به دست آورید. برای این روش پیشنهاد شغلی شما باید معتبر باشد.

برنامه فدرال اسکیل ورکر کانادا یا نیروی کار ماهر فدرال کانادا یکی از سه برنامه اصلی اکسپرس انتری است و برای جذب افراد خارجی ماهر و متخصصی طراحی شده که حداقل شرایط زیر را داشته باشند:

  1. سابقه کار به مدت حداقل یک سال (۱۵۶۰) که طی ۱۲ ماه به دست آمده باشد.
  2. سابقه کار در مشاغلی باشد که در سیستم طبقه بندی مشاغل کانادا جزو ناک شغلی با TEER 0, 1, 2, 3  قرار بگیرد. 
  3. داشتن آیلتس جنرال با نمره حداقل ۶ در هر ۴ مهارت زبانی یا معادل آن 
  4. داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

اگر مدرک تحصیلی دانشگاهی و سابقه شغلی و مهارت زبان و کمتر از ۳۵ سال سن دارید، شانس خود را در یکی از برنامه های استانی کانادا (PNP) نیز امتحان کنید.

اسکیل ورکر ساسکاچوان

اسکیل ورکر انتاریو

اسکیل ورکر آلبرتا

اسکیل ورکر جزیره پرنس ادوارد

اسکیل ورکر نیوفاندلند

اسکیل ورکر مناطق شمال غربی

اسکیل ورکر بریتیش کلمبیا

اسکیل ورکر نیوبرانزویک

اسکیل ورکر مانیتوبا

اسکیل ورکر نوا اسکوشیا

اسکیل ورکر یوکان

اگر در مشاغل فنی و حرفه‌ای مورد نیاز کانادا مهارت و سابقه کار دارید، می‌توانید از طریق برنامه اسکیل ترید برای مهاجرت کانادا اقدام کنید. برنامه اسکیل ترید یکی از سه برنامه اصلی اکسپرس انتری است که مبتنی بر سیستم امتیاز بندی بوده و امتیاز متقاضیان بر اساس فاکتورهایی مانند سابقه کار، میزان تحصیلات، مهارت زبان و سن و دیگر فاکتورها محاسبه می‌شود. 

همان طور که از نام این برنامه‌های مهاجرتی مشخص است موضوع مهم در این جا داشتن سرمایه کافی برای راه اندازی یا خرید یک کسب و کار در کاناداست. اما چقدر سرمایه؟

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

پاسخ به این سوال متغیر است. بسته به نوع برنامه سرمایه گذاری، نوع صنعت کسب و کار، کوچکی و بزرگی کسب و کار و مکان کسب و کار مبلغ سرمایه گذاری متفاوت است که حداقل آن بین ۱۰۰ هزار دلار تا ۵۰۰ هزار دلار کانادا است. 

برنامه‌های سرمایه گذاری کانادا که در زیرگروه سرمایه گذاری فدرال قرار دارند شامل: 

  • ثبت شرکت در کانادا
  • خرید بیزینس در کانادا
  • خرید فرانچایز در کانادا
  • برنامه ICT کانادا

هر کدام از استان‌های کانادا از طریق برنامه‌های کارآفرینی خود این امکان را برای شما فراهم می‌‌کنند که کسب و کاری جدید را در استان مورد نظر راه اندازی کرده یا کسب و کاری از پیش موجود را خریداری و آن را گسترش دهید که نتیجه آن در نهایت اخذ اقامت کانادا از طریق کارآفرینی برای خود و همسر و فرزندانتان است.

برای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا لازم است هم خود شما و هم کسب و کاری که قرار است در کانادا آن را راه اندازی کنید، شرایط لازم را داشته باشید.

برای مهاجرت خود اشتغالی به کانادا باید هنرمند یا ورزشکاری باشید که:

  •  حداقل ۲ سال در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی به صورت خود اشتغال کار کرده باشید ؛ یا
  • حداقل ۲ سال سابقه شرکت در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی در سطح جهانی را داشته باشید؛ و یا 
  • سابقه کار شما ترکیبی از این دو باشد؛
  •  مایل باشید و بتوانید سهم قابل توجهی در حیات فرهنگی و ورزشی کانادا داشته باشید؛
  • مایل باشید و بتوانید در کانادا همچنان خود اشتغال بمانید؛
  • توانایی مالی کافی برای راه اندازی کسب و کار در کانادا را داشته باشید؛
  • توانایی مالی کافی برای حمایت از خود و خانواده‌تان را در کانادا داشته باشید؛
  • سوء پیشینه نداشته باشید و از نظر جسمی هم سالم باشید؛

اخذ ویزای توریستی کانادا یکی از روش‌های مهاجرت به این کشور و گرفتن اقامت دائم کانادا است. البته این نوع ویزا به خودی خود باعث اخذ اقامت دائم کانادا نمی‎شود بلکه پس از ورود به خاک کانادا یا باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید و یا از کارفرمایی کانادایی پیشنهاد شغلی دریافت کرده و ویزای کار بگیرید و پس از آن با طی مراحلی و کسب شرایط لازم برای اقامت دائم کانادا درخواست دهید.

اگر همسر یا فرزند یا نوه شما شهروند یا مقیم دائم کانادا است و بالای ۱۸ سال سن دارد، می‌تواند از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا برای شما درخواست اقامت دائم داده و شرایط مهاجرت شما به این کشور را فراهم کند.

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

فرد اسپانسر کننده که می‌تواند همسر، فرزند یا نوه شما باشد، باید با امضای قراردادی تعهد نماید که هزینه‌های خوراک، پوشاک، و مسکن شما را به عنوان فرد اسپانسر شده برای مدت زمان مشخصی پرداخت نماید.

یکی از راه‌های نسبتا آسان برای مهاجرت به کانادا، ازدواج با فرد شهروند یا مقیم دائم کانادا است. پس از ازدواج، همسرتان از طریق ویزای ازدواج کانادا اسپانسرشیپی شما را به عهده گرفته و برایتان درخواست اقامت دائم می‌دهد و شرایط مهاجرت شما به این کشور را فراهم کند.

برنامه مهاجرتی آتلانتیک کانادا یکی از روش‌های مهاجرت به این کشور و گرفتن اقامت دائم آن است. منطقه آتلانتیک کانادا شامل ۴ استان است: استان پرنس ادوارد آیلند، استان نیوبرانزویک، استان نوا اسکوشیا و استان نیوفاندلند و لابرادور. این برنامه مهاجرتی دو زیر گروه دارد:

  • دانشجویان خارجی فارغ‌التحصیل شده از موسسات آموزشی استان‌های حوزه آتلانتیک کانادا
  • نیروی کار متخصص و نیمه متخصص

برنامه آزمایشی یا پایلوت مهاجرتی مناطق روستایی و شمالی کانادا یک برنامه کامیونیتی محور است (community-driven) است. کامیونیتی به جوامع کوچک با جمعیت اندک می‌گویند. این برنامه با هدف گسترش سود و منفعت اقتصادی در جوامع کوچک کانادا طراحی شده و به دنبال جذب نیروهای کار خارجی است که قصد کار و زندگی در یکی از این جوامع را دارند. متقاضیان پس از تایید جامعه مورد نظر، اقامت دائم خود را از اداره مهاجرت کانادا دریافت خواهند کرد.

اگر فرانسوی زبان هستید و یا اگر زبان فرانسه، زبان مادری‌تان نیست ولی سطح مهارتی خوبی در آن دارید از چند طریق می‌توانید به کانادا مهاجرت کنید:

 

نحوه مهاجرت به کانادا

برای مهاجرت به کانادا و اینکه بدانید چگونه اقامت دائم کانادا را بگیرید، لازم است مراحل زیر را انجام دهید:

۱. با توجه به شرایط خود بهترین روش مهاجرتی را انتخاب کنید.

۲- مدارک لازم مربوط به آن برنامه مهاجرتی را آماده و ترجمه کنید. 

۳. وارد سایت اداره مهاجرت کانادا شوید و برنامه مهاجرتی مورد نظر خود را انتخاب کرده و اکانت آنلاین بسازید.

۴. به سوالات اپلیکیشن پاسخ دهید و فرم‌ها و مدارک مورد نیاز را آپلود کنید.

۵. هزینه اپلیکیشن را پرداخت کنید. 

۶. در صورتی که طی ده سال گذشته انگشت نگاری نکرده‌اید، از یکی از مراکز VAC کانادا در کشورهای همسایه ایران وقت بگیرید و انگشت نگاری کانادا را انجام دهید.

۷. پورتال خود را به طور مرتب چک کنید و در صورتی که اداره مهاجرت کانادا مدارک بیشتری نیاز داشت، آنها را در اکانت خود آپلود کنید.

۸. تبریک می‌گوییم، شما پاس ریکوئست شدید! در این مرحله پاسپورت خود را برای درج لیبل ویزا به سفارت کانادا ارسال و پیکاپ ویزای کانادا را انجام دهید. 

۹. پس از ورود به کانادا با توجه به برنامه مهاجرتی انتخابی خود، شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم کانادا را کسب کنید و سپس از طریق یکی از روش‌های استانی یا فدرال برای اخذ اقامت کانادا اقدام کنید.

مدت زمان مهاجرت به کانادا چقدر است؟

مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های مهاجرتی کانادا در هریک از برنامه‌های آن متفاوت است. در جدول زیر آخرین آپدیت اداره مهاجرت در بررسی هر یک از پرونده‌های مهاجرتی را مشاهده می‌کنید:

آخرین آپدیت: ۲۹ آگوست ۲۰۲۲

برنامه مهاجرتی میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ها
ویزای توریستی ۱۴۸ روز
سوپر ویزا ۵۶ روز
ویزای تحصیلی ۱۲ هفته
ویزای کاری ۱۴ هفته
برنامه مهاجرتی آتلانتیک ۱۸ ماه
فدرال اسکیل ورکر ۲۶ ماه
تجربه کانادایی ۱۱ ماه
فدرال اسکیل ترید ۴۲ ماه
برنامه استانی ۲۱ ماه
خوداشتغالی ۴۱ ماه
سرمایه‌گذاری کبک ۶۳ ماه
اسکیل ورکر کبک ۳۲ ماه
ویزای استارتاپ ۳۱ ماه
اسپانسرشیپ همسر (داخل کانادا) ۱۵ ماه
اسپانسرشیپ همسر (خارج کانادا) ۲۳ ماه
اسپانسرشیپ فرزند نامشخص
اسپانسرشیپ والدین و پدر/مادر بزرگ‌ها ۳۴ ماه

 

نحوه چک کردن مدت زمان صدور انواع ویزاهای مهاجرتی در سایت سفارت کانادا

Immigration fee

اگر تصمیم به مهاجرت به کانادا دارید احتمالا یکی از سوالاتی که به ذهنتان خطور کرده این است که هزینه مهاجرت به کانادا چقدر است؟ موضوعی که می‌تواند نقش مهمی در تصمیم گیریتان برای مهاجرت داشته باشد چرا که با عدم توانایی در فراهم کردن هزینه‌های لازم، شرایط مورد نیاز برای اقدام را از دست می‌دهید و دیگر نمی‌توانید به مهاجرت فکر کنید.

هزینه های مهاجرت به کانادا

ریز هزینه‌های مهاجرت به کانادا

همانطور که می‌دانید مهاجرت به کانادا به هر طریقی که صورت بگیرید هزینه بر است و معمولا شامل هزینه‌های اصلی و هزینه‌های فرعی است. هزینه‌های اصلی مربوط به مبالغی است که باید برای بررسی پرونده خود در اداره مهاجرت کانادا بپردازید. در واقع برای هر برنامه مهاجرتی کانادا با توجه نوع درخواست هزینه‌هایی لازم است که در بخش‌های بعدی مقاله به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

علاوه بر هزینه‌های اصلی، هزینه‌هایی هم در راستای پرونده مهاجرتی پرداخت می‌شود مانند هزینه انجام تست زبان، هزینه ترجمه مدارک تحصیلی، هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی (در صورت لزوم)، هزینه انجام آزمایشات پزشکی (در صورت لزوم)، هزینه گرفتن سوابق سوء پیشینه، هزینه سفر به کشور ثالث برای انجام انگشت نگاری، و در صورت تمایل به استخدام وکیل مهاجرتی، هزینه مربوط به خدمات وکیل مهاجرت. 

در لینک زیر همه هزینه ها را ملاحظه نمایید.

هزینه های جاری مهاجرت به کانادا

Ship sponsor
asylum
پیمایش به بالا

تا انتهای راه در کنار شما هستیم...

گروه ویزا کانادیا به عنوان یک همراه معتمد از ابتدا تا انتهای مسیر در کنار شما ایستاده است.

تا انتهای راه در کنار شما هستیم…